Acasă Actualitate Peste o sută de păsări moarte într-un incendiu violent care a cuprins...

Peste o sută de păsări moarte într-un incendiu violent care a cuprins o gospodărie din Ilișești


Intră acum și în grupul de

Un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător a declanșat marți după-amiază un incendiu într-o gospodărie din comuna suceveană Ilișești.

FOTO: ISU Suceava-arhivă

Potrivit purtătorului de cuvnânt al ISU ”Bucovina” Suceava, Alin Găleată, la fața locului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

”La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la anexele gospodăreşti şi la acoperişul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga casă de locuit”, a arătat Găleată.



El a declarat că în incendiu au ars adăpostul de animale pe 25 mp, depozitul de furaje pe 25 mp, bucătăria de vară pe 12 mp, acoperişul casei de locuit pe 100 mp, un perete al locuinţei pe 40 mp şi circa două tone de plante furajere. S-au degradat pereţii casei pe 70 mp, două ferestre şi o uşă din PVC şi aproximativ 20 metri liniari dintr-un gard de lemn. Totodată, în incendiu au pierit 100 de porumbei şi 7 găini.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, arătând că incendiul, anunțat prin 112  la ora 14:33,  a fost lichidat după o intervenție de două ore, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version