Un bistrițean cu permisul suspendat la volanul unui excavator neînmatriculat a provocat un accident la Coșna


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani, din județul Bistrița Năsăud, s-a ales cu dosar penal după ce a condus un excavator neînmatriculat deși avea permisul suspendat și a provocat un accident la Coșna.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea excavatorul neînmatriculat pe DJ 172D din comuna Coșna, un tânăr de 22 de ani, din județul Bistrița Năsăud, a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o cale de acces, fără să se asigure, moment în care, a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara angajată în depășirea sa și condusă de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Vatra Dornei.

”În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat de 43 de ani, din comuna Coșna, pasager în autoutilitară, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să rămână internat.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 22 de ani are permisul de conducere suspendat”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a mai informat că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de