Flutur vrea să pregătească destinații-surpriză pentru promovarea turistică a Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat după o întâlnire cu reprezentanții regiunii partenere germane Schwaben că dorește să pregătească destinații-surpriză pentru promovarea turistică a Bucovinei, destinații care să fie prezentate în cadrul unui info-tur organizat cu reprezentanți ai mass media și operatorii din turism din regiunea germană.

„Trebuie să fim mai insistenți pentru dezvoltarea turismului în Bucovina”, a declarat Flutur după discuții cu partenerii germani.

El a spus că, de aceea, în perioada următoare așteaptă din Schwaben și reprezentanți pentru info-tur, reprezentanți ai mass-media, operatori în turism pentru care să fie organizate tururi în Bucovina ca aopi să fie prezentate publicului german care să vină în zonă pe câteva destinații.

„Propunerea mea este să  pregătim destinații-surpriză: Bucovina o destinație de gastronomie sănătoasă, cu produse bio certificate. Bucovina-o destinație a tradițiilor și obiceiurilor  autentice. Bucovina o destinație a minorităților care pot atrage mulți turiști și regiunea Schawben este o regiune care are interes pentru că de aici au plecat mulți cetățeni șvabi în Germania. Au copii, au nepoți care ar dori să se întoarcă să vadă ce se întâmplă”,  a spus Flutur.

 

 


Intră acum și în grupul de