Zilele Sucevei 2008, sarbatorite cu modestie


Intră acum și în grupul de

„Zilele Sucevei” din acest an va fi cea mai modesta editie din cele 5 pe care actualul primar, Ion Lungu, le-a organizat pentru suceveni. Primarul Sucevei a anuntat joi, într-o conferinta de presa, ca editia din acest an va fi mult mai „saracacioasa”, deoarece nu a existat timpul necesar pentru organizarea unor actiuni de mai mare amploare. Astfel, de Sânziene, începând cu ora 15, va avea loc deschiderea oficiala a Zilelor Sucevei, prin înmânarea unor diplome de onoare mai multor personalitati ale municipiului resedinta de judet si celebrarea „Nuntilor de Aur” pentru 18 cupluri din Suceava. Seara va fi încheiata de un spectacol de muzica populara sustinut de Calin Brateanu si Alexandru Recolciuc si unul de muzica usoara în care vor evolua trupe si artisti locali.  

În zilele de 27, 28 si 29, la Muzeul Satului Bucovinean va avea loc Târgul Mesterilor Populari si spectacole de muzica populara.

Punctul forte al manifestarilor va fi concertul organizat pe esplanada Casei de Cultura Suceava, de DIRECTIA V. Zilele Sucevei se vor încheia pe data de 29 iunie, cu un spectacol de muzica folk sustinut de trupa suceveana ODYSSEY, în Cetatea de Scaun a orasului. 


Intră acum și în grupul de