Autoutilitară de 30.000 lei, confiscată de polițiști la Voitinel pentru un transport ilegal de cherestea de aproximativ 3.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au confiscat o autoutilitară în valoare de 30.000 lei, condusă de un tânăr de 25 de ani, din Voitinel, în care se aflau peste cinci metri cubi de cherestea de aproximativ 3.000 lei, fără documente de proveniență.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri seara, un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava a oprit pentru control pe DC Voitinel, autoutilitara condusă de un tânăr de 25 de ani, din localitate, care transporta cherestea de esență răşinoase.

„În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține documente legale de proveniență și transport, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal,  cantitatea de 5,53 m.c. cherestea”, a arătat sursa citată.

Polițiștii suceveni au precizat că materialul lemnos în valoare de 3.000 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar autoutilitara în valoare de 30.000 lei a fost indisponibilizată la sediul poliţiei.


Intră acum și în grupul de