Accident între doi ucraineni pe DN 2 în apropierea orașului Siret. O tânără ucraineancă a fost rănită și a fost transportată la spital


Intră acum și în grupul de

O tânără de 18 ani din Ucraina a fost rănită, sâmbătă, într-un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule ucrainenene, produs pe DN 2, în apropierea orașului Siret.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un bărbat de 47 de ani din Ucraina, care conducea, sâmbătă, un autoturism pe DN 2, spre orașul Siret, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns ușor pe sensul opus, unde, a intrat în coliziune laterală cu autocamionul cu semiremorcă condus de un bărbat de 45 de ani, tot din Ucraina.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 18 ani din Ucraina, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de