Crimă într-un hotel din Vatra Dornei. Un bărbat și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuțit


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Galați și-a ucis, marți seara, mama, cu mai multe lovituri de cuțit în camera unui hotel din Vatra Dornei.

Parchetul Tribunalului Suceava a anunțat, miercuri, că s-a deschis un dosar de violenţă în familie, privind decesul unei femeie în incinta unei unităţi de cazare din municipiul Vatra Dornei.

Din primele cercetări efectuate în cauză a rezultat că, marți seara, în jurul orei 20:30, în timp ce se afla în incinta unei camere dintr-o unitate de cazare din municipiul Vatra Dornei, Florin Patoi (36 ani) din Galați și-a lovit mama cu un cuțit în zone vitale ceea ce a condus la decesul acesteia.

Sursa citată menționează că având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate alte informaţii referitoare la această cauză, iar cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Cauza este instrumentată de o echipă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, formată din lucrători operativi din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

 


Intră acum și în grupul de