Consumator de bauturi alcoolice, gasit sub o masina


Intră acum și în grupul de

Un barbat, consumator frecvent de bauturi alcoolice, a fost gasit sub o masina, rudele crezând ca a fost victima unui accident. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 14.20, S. Florin, de 32 ani din municipiul Suceava a sesizat politia despre faptul ca fratele sau, S. EMANOEL de 35 ani din aceeasi localitate, sâmbata, la ora 03.00, a fost gasit sub un autoturism, prezentând leziuni ce s-ar fi produs în cadrul unui accident de circulatie, fiind internat în Sectia Reanimare a Spitalului Judetean.  

Politistii au demarat cercetarile, stabilind ca la 21.06.2008 ora 03.55, Politia Municipiului Suceava a fost sesizata de asistenta de serviciu de la Sectia Urgente despre faptul ca a fost adus S. EMANOEL, care prezenta multiple contuzii, fiind gasit sub un autoturism. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Biroul Politiei de Ordine Publica si din cadrul SIAMUD, care l-au scos pe S. EMANOEL de sub autoturismul marca ,,Daewoo Espero”, parcat în zona Piata Mica din Suceava, apartinând lui G. Sandel, de 36 din localitate, iar în urma investigatiilor efectuate s-a constatat ca leziunile prezentate nu sunt produse ca urmare a unui accident de circulatie.

În acest caz s-a decis efectuarea examinarii medico-legale, diagnosticul la internare fiind de „contuzie toraco-abdominala, luxatie cocso-femurala stânga, colaps vascular”, necesitând pentru vindecare 15 – 25 zile îngrijiri medicale. Victima consuma frecvent bauturi alcoolice si a fost vazuta dormind în repetate rânduri printre autovehicule si spatii verzi.


Intră acum și în grupul de