Bărbatul care și-a ucis mama într-o cameră de hotel din Vatra Dornei a fost internat într-o unitate medicală și va fi supus unei expertize psihiatrice


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care și-a ucis, marți seara, mama într-o cameră de hotel din Vatra Dornei a fost internat într-o unitate medicală și va fi supus unei expertize psihiatrice, a anunțat Parchetul Tribunalului Suceava.

Potrivit sursei citate, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus luarea măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii faţă de Florin Patoi care a fost internat de îndată într-o unitate medicală de specialitate, urmând ca ulterior să fie supus unei expertize medico-legale psihiatrice.

Un bărbat din Galați și-a ucis, marți seara, mama, cu mai multe lovituri de cuțit în camera unui hotel din Vatra Dornei.

Din primele cercetări efectuate în cauză a rezultat că, marți seara, în jurul orei 20:30, în timp ce se afla în incinta unei camere dintr-o unitate de cazare din municipiul Vatra Dornei, Florin Patoi (36 ani) din Galați și-a lovit mama cu un cuțit în zone vitale ceea ce a condus la decesul acesteia.

Cauza este instrumentată de o echipă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, formată din lucrători operativi din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.


Intră acum și în grupul de