Minibaschet : Radautenii sunt prezenti la Liga Nationala de Minibaschet


Intră acum și în grupul de

În perioada 15 iunie – 6 iulie, la Târgu Mures se desfasoara Liga Nationala de Minibaschet, competitie la care iau parte echipe din 28 de judete. Pentru prima data sub titulatura de Liga Nationala, dar la a 42-a editie, evenimentul este organizat de Federatia Româna de Baschet si Asociatia Judeteana de Baschet Mures.

Suceava este reprezentata de echipele de la Scoala Generala Nr. 3 Radauti, în colaborare cu C.S.M. Bucovina Radauti.

În prima etapa a fost plecata echipa de baby baschet baieti, antrenata de profesorul Ovidiu Larionescu si Danut Bujdei care s-a clasat pe locul 23 din 34 de echipe participante. În etapele doi si trei participa echipele de minibaschet baieti si minibaschet fete.

Gazda întrecerilor sportive este Gimnaziul de Stat „Romulus Guga” din Târgu Mures, pentru tinerii baschetbalisti sunt puse la dispozitie 5 terenuri noi de baschet, dotate cu instalatii de ultima generatie si doua sali de sport la standarde ridicate.

Pe parcursul celor trei saptamâni, la Târgu Mures nu are loc doar o întrecere sportiva, ci si un festival în cadrul caruia se elibereaza licente jucatorilor, se ofera premii constând în echipamente de baschet, mingi si postere, iar la festivitatea de premiere vor fi prezenti oficiali ai Federatiei Române de Baschet si componenti ai loturilor nationale precum: Carmen Tocala, Catalin Burlacu, Virgil Stanescu, Vlad Moldoveanu, Paul Helcioiu si Cristina Ciocan. 

Federatia Româna de Baschet va oferi din venituri proprii, în valoare de 60.000 de lei, premii tuturor copiilor participanti la Liga Nationala de Minibaschet.


Intră acum și în grupul de