FC Cetatea : Pandele a declarat „forfait” pregatirilor


Intră acum și în grupul de

Cristian Pandele a lipsit de la primele sedinte de pregatire desfasurate de Cetatea în aceasta vara. Mijlocasul „galben-albastrilor” si-a motivat absenta prin intermediul tatalui sau, care a tinut sa informeze clubul de pe „Areni” în legatura cu problemele medicale ale fotbalistului originar din Iasi. „Pandele ne-a anuntat telefonic, prin tatal sau, ca nu poate participa în acest moment la antrenamente. Clubul nostru l-a trimis zilele trecute la o clinica din Bucuresti pentru a urma un tratament de refacere dupa accidentarea suferita pe finalul ultimului sezon. De atunci însa nu am mai primit nici un semn de viata din partea lui”, a precizat Dumitru Moldovan, presedintele clubului sucevean.

Cristian Pandele a ajuns la Cetatea în perioada de transferuri din iarna, sub forma de împrumut de la Politehnica II Iasi. Mijlocasul nu a rupt însa gura târgului în cele cinci luni petrecute pe „Areni”, reusind sa bifeze doar doua partide oficiale în tricoul „galben-albastrilor”. De altfel, relatiile dintre Pandele si clubul sucevean s-au racit foarte mult în ultima perioada, astfel încât întelegerea dintre cele doua parti s-ar putea încheia chiar din aceasta vara.

În alta ordine de idei, antrenamentul de ieri al formatiei sucevene s-a desfasurat pe terenul sintetic din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare”, acolo unde antrenorul Marian Pana i-a avut pentru prima oara sub observatie pe Tiago si Renato, cei doi jucatori brazilieni veniti în probe la Cetatea. La aceiasi sedinta de pregatire a luat parte si juniorul Eusebiu Jalba, care a revenit în atentia echipei mari în perspectiva viitorul sezon.  


Intră acum și în grupul de