Acasă Actualitate Polițiștii din Câmpulung Moldovenesc caută proprietarii a două biciclete care au fost...

Polițiștii din Câmpulung Moldovenesc caută proprietarii a două biciclete care au fost furate


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a informat, vineri, într-un comunicat de presă, că poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc au ridicat în cadrul cercetărilor pe care le fac în dosare penale cu privire la furtul unor biciclete două vehicule care nu au fost revendicate până în prezent de nicio persoană.



IPJ Suceava a arătat că de la începutul acestei luni au fost sesizate patru cauze de furt de biciclete, în toate cazurile poliţiştii întocmind dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

De asemenea, poliţiştii au documentat şi activitatea infracţională a unui tânăr de 16 ani din comuna Vama, bănuit de săvârşirea unor furturi de biciclete, de la acesta fiind recuperate mai multe asemenea mijloace de transport.

Polițiștii au arătat că furturile de biciclete au fost favorizate şi de lipsa oricăror elemente de asigurare, iar în niciunul din cazuri proprietarii nu au putut prezenta documente din care să rezulte caracteristicile bicicletelor, identificarea acestora fiind mult îngreunată.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc au ridicat în cadrul cercetărilor pe care le fac în dosarele penale şi două biciclete care nu au fost revendicate până în prezent de nicio persoană, motiv pentru care anexăm şi fotografii ale acestora pentru ca parţile vătămate să poată contacta poliţia şi să îşi poată recupera prejudiciile”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Pentru reducerea riscului victimal, polițiștii suceveni recomandă bicicliștilor să aleagă un sistem antifurt cu protectie sporită întrucât majoritatea bicicletelor sunt furate prin tăierea cu un clește a lanțului de prindere.

De asemenea, oamenii legii recomandă parcarea bicicletelor într-un loc circulat, excluse fiind scara blocului sau curtea, dar și păstrarea facturilor, realizarea de fotografii și notarea seriei cadrului.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version