Fotbal : Cosmin Moti a fost imprumutat un an la Lazio


Intră acum și în grupul de

Fundasul Cosmin Moti a fost împrumutat de Dinamo pentru un sezon la gruparea italiana Lazio Roma, cu drept de achizitionare definitiva, dupa ce oficialii celor doua cluburi au ajuns marti la un acord în acest sens.
Lazio Roma va plati 1 milion de euro pentru împrumutul pe un sezon al fotbalistului de 23 de ani, urmând ca vara viitoare sa mai achite alte patru milioane de euro pentru achizitionarea definitiva a acestuia, în cazul în care va da randamentul scontat.
Presedintele lui Lazio, Claudio Lotito, s-a aflat marti în România, unde s-a întâlnit cu oficialii lui Dinamo, la sediul clubului din Stefan cel Mare, pentru a finaliza achizitionarea lui Radu Stefan. La iesire, Cristi Borcea si Nicolae Badea au infirmat faptul ca Moti ar putea ajunge la gruparea italiana, însa, conform unor surse, peste putin timp, cele doua parti au purtat noua o runda de discutii într-o alta locatie si au ajuns la un numitor comun si în privinta lui Moti.

În cazul în care transferul se va concretiza, formatia din Stefan cel Mare va primi din partea lui Lazio o suma totala de 10,4 milioane de euro, dupa ce tot marti a fost oficializat transferul definitiv al lui Radu Stefan, în schimbul a 5,4 milioane de euro.
În vârsta de 23 de ani, Cosmin Moti a fost transferat la Dinamo în urma cu trei ani, de la Universitatea Craiova, la „pachet” cu mai multi fotbalisti printre care Ilie Iordache si Guso, iar în aceasta vara a facut parte din lotul echipei nationale a României pentru Euro 2008 dar nu a evoluat în niciun meci.


Intră acum și în grupul de