FC Cetatea : Cetatea si-a completat calendarul amicalelor


Intră acum și în grupul de

Desi programul de pregatire stabilit initial de antrenorul Marian Pana a fost dat oarecum peste cap din pricina anularii stagiului din Austria, conducerea clubului încearca în aceste zile sa contureze un calendar cu meciurile de verificare pe care Cetatea urmeaza sa le dispute pâna la startul Ligii a II-a.
Pâna în acest moment, formatia suceveana are perfectate sapte partide amicale. În prima dintre ele, „galben-albastrii” vor înfrunta mâine, cu începere de la ora 18, pe terenul din Gura Humorului, echipa Rapid CFR Suceava, proaspat promovata în Liga a III-a. Elevii lui Marian Pana vor reveni pe gazon sâmbata dimineata, când se vor deplasa în fieful celor de la Cetatea Târgu Neamt, pentru un amical programat sa înceapa la ora 10. „Avem cinci jucatori în probe la echipa si vrem sa-i testam în regim de joc, pentru a ne forma o prima parere despre oportunitatea pastrarii lor”, a motivat antrenorul principal, Marian Pana.

„Ceferisti” vor avea sansa unei revanse pe 4 iulie, când vor întâlni din nou Cetatea, într-un joc de pregatire ce se va desfasura cel mai probabil la Suceava. Capul de afis al verii este tinut însa de întâlnirea cu Politehnica Iasi, grupare care si-a anuntat prezenta pe Areni pe data de 17 iulie. Finalul lunii iulie e rezervat pentru o partida amicala cu FC Botosani, pentru ca pe 6 si 9 august, trupa antrenata de Marian Pana sa evolueze în compania celor de la FCM Bacau.
Oficialii suceveni spera ca în cel mai scurt timp sa fie stabilit si programul jocurilor din viitoarea editie de campionat a Ligii a II-a, acolo unde Cetatea urmeaza sa debuteze pe 16 august cu un meci pe teren propriu.


Intră acum și în grupul de