Flutur după ce a vizionat începerea lucrărilor de reabilitare a drumului E 85 între Suceava și Fălticeni: Reprezentanții CNAIR speră că vor începe în toamnă și lucrările la centura Sucevei


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizionat, miercuri, începerea lucrărilor de reabilitare a drumului european E 85 între Suceava și Fălticeni și a aflat de la reprezentanții companiei de drumuri că la șoseaua ocolitoare a Sucevei ar urma să înceapă lucrările în această toamnă.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început lucrările de modernizare a Drumului European E85, de la Suceava la Fălticeni, iar președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a vizionat, miercuri, lucrările și a spus că în ultima perioadă au fost multe sesizări cu privire la starea acestui tronson de drum, iar el am făcut solicitări către CNAIR pentru modernizare.

„Astăzi mă bucur să văd că au început lucrările de modernizare şi reabilitare pe porțiunea de la Suceava spre Fălticeni. După ce am solicitat și realizarea racordurilor cu centura ocolitoare, la ieșirea din Suceava, reprezentanții CNAIR mi-au transmis că aceste lucrări se vor realiza la toamnă, când speră că vor începe lucrările pe porțiunea din ruta ocolitoare care mai trebuie realizată pentru a se finaliza această importantă investiție”, a spus Flutur.

El a subliniat că traseul Siret – Suceava – Roman este un tronson de drum extrem de solicitat, cu atât mai mult în ultima perioadă, ca urmare a liberalizării regimului vizelor pentru ucraineni.

Flutur a mai spus că modernizarea acestui tronson de drum este inclusă și în propunerile autorităților sucevene privind proiectele de infrastructură pentru sărbătorirea centenarului unirii.


Intră acum și în grupul de