Activitatea lui Gheorghe Flutur monitorizata de PNL


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capra, crede ca noul presedinte al Consiliului Judetean, fostul senator Gheorghe Flutur este persoana cea mai potrivita cu care sa se dueleze pe tarâm politic. Parlamentarul liberal a declarat vineri ca în perioada urmatoare va „monitoriza cu mare atentie” activitatea adversarului sau atât pe linie administrativa cât mai ales pe linie politica pentru a arata electoratului ca promisiunile în baza carora a obtinut voturi la alegerile locale  din luna iunie nu sunt decât minciuni.

„A îmbrobodit oamenii cu cei cinci pasi pentru ordine si bunastare si de aceea voi urmari cu mare atentie cum va parcurge domnul ex-ministru pasii respectivi. De fapt voi face pasii odata cu el”, a spus Mihai Sandu-Capra, anuntând ca va fi mereu în spatele lui Gheorghe Flutur pe toata perioada urmatoare.

Deputatul este în primul rând nemultumit de faptul ca presedintele CJ si-a depasit atributiile în conditiile în care a început mandatul de doar doua zile. Acesta sustine ca Flutur a convocat factorii responsabili cu modernizarea DN 17, Suceava- Vatra Dornei, fara a avea nici o prerogativa în acest sens. „Consider ca noul presedinte al Consiliului Judetean a abuzat de functia pe care o detine si a convocat la discutii primarii si sefii de institutii descentralizate. Problema DN 17 este într-adevar o problema extrem de importanta însa nu este atributul sau sa faca acele convocari ci al prefectului, prefect care se afla pe felie cum se spune. Domnul prefect Alexandru Baisanu convocase deja factorii responsabili si a fost si la Bucuresti pentru a discuta problema drumului. Or, domnul Gheorghe Flutur s-a bagat si el pentru a arata cine este seful în acest judet. De fapt a început campania pentru el si pentru PD-L”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

Reamintim ca Flutur a mai încercat odata sa faca sa mearga treaba pe DN 17, în perioada cât a fost ministru însa eforturile sale au avut efect doar la nivelul imaginii pe care senatorul si-a facut-o în judet. 


Intră acum și în grupul de