Tenis : Sorana Carstea, eliminata de la Wimbledon.


Intră acum și în grupul de

Joi seara, turneul de Mare Slem de la Wimbledon putem spune ca si-a pierdut farmecul. Doua dintre cele mai frumoase participante în competitia destinata femeilor au parasit concursul, fiind eliminate chiar în turul doi.

Dupa ce Victor Hanescu, Monica Niculescu si Edina Gallovits au parasit în ziua precedenta competitia, toate sperantele tricolore erau în racheta frumoasei Sorana Cârstea. Sportiva nascuta în urma cu 18 ani în Bucuresti a dat însa peste o adversara pe cinste si urmarile s-au vazut. Clasata pe pozitia a 16 în clasamentul WTA, Victoria Azarenka a câstigat întâlnirea cu 6-1, 6-3, obtinând biletele pentru turul trei.

Compatrioata noastra a acuzat o accidentare extrem de grava la spate. În game-ul cinci, la 3-1 pentru Azarenka, Cârstea a venit dupa o minge la fileu, a alunecat si s-a lovit. Dupa câteva minute de îngrijiri medicale, în care a fost masata pe spate, românca a revenit pe iarba, însa a resimtit dureri si a pierdut partida fara drept de apel.

În acelasi timp, dar pe arena principala, Wimbledon ramânea fara alta „printesa”. Campioana la Wimbledon in 2004 pe când avea doar 17 ani, rusoaica Maria Sarapova – cap de serie numarul trei – a suferit cea mai rusinoasa eliminare din cariera ei, fiind eliminata de compatrioata sa, Alla Kudriavteva, care s-a impus cu 6-2, 6-4.


Intră acum și în grupul de