Fostul administrator public al județului Suceava, Dan Ionuţ Adomniţei, a obţinut cel mai mare punctaj la concursul pentru funcţia de director executiv al Agenţiei pentru plăţi şi Inspecţie Socială Suceava


Intră acum și în grupul de

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a publicat, joi, rezultatele probei de interviu, cea de a doua a Concursului de recrutare pentru ocuparea a funcţiilor publice de conducere vacante ale Agenţiilor Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Bacău, Bihor, Braşov, Buzău, Gorj, Iaşi, Ilfov, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş şi Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a municipiului Bucureşti.

Astfel, la cea de a doua probă a concursului  au participat doi din cei cinci candidaţi suceveni înscrişi, întrucât doar aceştia au fost declaraţi admişi la proba scrisă.

Unul dintre candidaţi, Dan Ionuţ Adomniţei, a obţinut 87,8 puncte la proba de interviu, iar la proba scrisă a obţinut 77,8 puncte, în timp ce cel de-al doilea candidat, Ioan Barbă, a obţinut 80 de puncte la interviu şi 79 de puncte la proba scrisă.

Reamintim că la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al AJPIS Suceava s-au înscris cinci candidaţi, respectiv Dan Ioan Adomniţei, Ioan Barbă, Mirela Angelica Florea, Marian Cătălin Prisacaru şi Ovidiu Dănuţ Ungureanu, cel din urmă fiind declarat respins la proba de selecţie a dosarelor pe motiv de tardivitate a depunerii dosarului de înscriere la concurs.

Pentru proba de interviu au mai rămas în cursă doar Dan Ionuţ Adomniţei, fost director al DGASPC Suceava şi fost administrator public al judeţului Suceava şi inginerul Ioan Barbă, iar Mirela Angelica Florea nu s-a prezentat la proba scrisă, în timp ce Marian Cătălin Prisacaru a fost declarat respins întrucât a obţinut doar 21,6 puncte la proba scrisă.

Reamintim că proba scrisă a concursului s-a desfăşurat în data de 21 august 2017, iar cea a interviului în data de 24 august 2017.

Contestaţiile se pot depune în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor, potrivit ANFP.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de