Doi șoferi băuți implicați într-un accident rutier la Vicovu de Jos, după ce unul dintre ei a făcut o depășire imprudentă


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice au fost depistați de polițiști în urma unui accident petrecut sâmbătă după-amiază pe raza comunei Vicovu de Jos.

Poliția Județeană Suceava a informat că un bărbat de 42 de ani, din comuna Curtești, din județul Botoșani, care conducea mașina din direcția comunei Putna către comuna Gălănești, în momentul în care a ajuns în centrul comunei Vicovu de Jos, pe un sector de drum în curbă periculoasă la dreapta, s-a angajat în depășirea unei mașini care circula în fața sa.

Astfel, șoferul a acroșat frontal o autoutilitară care venea din sens opus, condusă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Gălănești, care circula regulamentar din direcția comuna Gălănești către comuna Putna.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a şoferului autoutilitarei.

Polițiștii au precizat că cei doi bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru șoferul autoturismului și de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului autoutilitarei.

Poliția Suceava a precizat că în acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică mai mare de 0,80 g/l alcool pur în aerul expirat”.


Intră acum și în grupul de