Cetatean sirian ranit grav intr-un accident


Intră acum și în grupul de

Un cetatean sirian a fost descarcerat de pompieri dupa producerea unui accident, duminica dupa-amiaza. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 18.55, pe D.N. 2 H în afara localitatii Horodnic de Jos, P. EMIL, de 23 ani din localitate, în timp ce conducea autoutilitara marca „VW Passat”, s-a angajat într-o depasire neregulamentara a unui autoturism si a intrat în coliziune frontala cu autoturismul marca „Skoda Octavia”, condus regulamentar din sens opus de A. ABDULLAH, în vârsta de 41 ani, cetatean sirian cu resedinta în judetul Suceava. În urma coliziunii, a rezultat ranirea grava a conducatorului auto A. ABDULLAH si a minorei C. N., de 16 ani din comuna Dornesti, pasagera pe scaunul dreapta fata în autoturismul marca „VW Passat”, usoara a lui P. EMIL si a fiicei sirianului, A. N., de 1 an din comuna Galanesti, pasagera pe bancheta din spate a autoturismului marca „Skoda Octavia”.

Conducatorii auto declara ca purtau centura de siguranta, nu au putut fi  testati cu aparatul etilotest, însa li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fata locului au ajuns imediat dupa producerea accidentului Grupa Operativa a ISU Suceava împreuna cu un echipaj de descarcerare din cadrul Detasamentului de pompieri Radauti, care au intervenit pentru salvarea celor cinci persoane implicate în accidentul rutier, una dintre acestea fiind încarcerata. Victima a fost descarcerata, s-a acordat primul ajutor tuturor persoanelor, dupa care au fost transportate la spital de catre doua ambulante pentru investigatii amanuntite.  


Intră acum și în grupul de