Sedința ordinară a Consiliului Județean Suceava din 28 august 2017


Intră acum și în grupul de

Sedinta ordinara a CJ Suceava a inceput in prezenta a 34 din cei 37 de consilieri judeteni.

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava:

”E un blocaj azi pe singurul pod care leaga Burdujeni de Suceava. Sa il numeasca cum or vrea noul pod peste raul Suceava.

Dan Ioan Cusnir, consilier:

”In loc sa va faceti fotografii pe drumuri de care nu aveti nici o competenta, mai bine v-ati face fotografii la drumul mortii sau la soseaua de centura. Aceasta are amprenta puternica a lui Flutur. In loc de poze cu realizarile guvernului PSD, mai bine va faceti o foto la Casa Corpului Didactic de la soseaua de centura.

Avem DN 18, avem asfaltari pe DN a Cornu Luncii. Dle Flutur, trebuie sa va oprim sa mai vizionati drumurile nationale.”

Gheorghe Flutur:

”Aveti grija ca sariti calul. O sa fac si eu declaratii politice de o sa va usture. Hai sa deblocam Suceava, nu puteti sa imi interziceti sa merg undeva. Daca nu va pica bine ca ii intreb si pe altii ce fac prin judet asta e. Nu e despre poze. E o ipocrizie fara margini sa vorbiti de centura cand de 6 ani ati blocat finantarea acestui proect. Cum nu va e jena de opinia publica?

Imi spunea un jurnalist inainte de sedinta ca adversarii vor profita de faptul ca sunt ragusit azi. Dar haideti sa facem ceva pentru Centenar si pentru judet.

Cred ca am avut destula decenta si ingaduinta ca sa ducem un dialog civilizat si trebuie sa se opreasca atacurile la persoana.

Nu trebuie sa va cer voie sa merg pe un drum national. Nu va voi cere niciodata. Am sa lupt sa se deblocheze ceva in judetul asta.

Sunt cu foarte multe de acord si am inceput mandatul cu o deschidere totala. Daca dorim sa transformam sedintele in tribuna de declaratii politice, sa imi spuneti.”

Gheorghe Flutur se cearta cu Dan Ioan Cusnir pe subiectul Centenarul 2018. Cusnir il acuza de politizare excesiva a tuturor actiunilor pe care le propune.

Gheorghe Flutur:

”Daca vremurile au prins asta si Suceava e condusa de primar PNL, iar CJ de presedinte PNL ce sa facem? Sa vorbim cand ne da voie guvernul PSD? Haideti sa putem in cinstea Unirii care a fost facuta de liberali.”

Cusnir:

”Cum e posibil ca niste indivizi care locuiesc fara forme legale la Scheia sa taie cauciucurile masinilor politiei? Statul devine din ce in ce mai slab!”

Flutur:

”Sunt total de acord cu ce spune dl Cusnir. E si legislatia de vina. E nevoie de actiuni pentru intarirea autoritatii statutului”.


Intră acum și în grupul de