Accident cu multe semne de intrebare la Capu Codrului


Intră acum și în grupul de

Politistii suceveni cauta protagonistii unui accident rutier produs duminica seara, la Capu Codrului. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orei 22.50, prin 112 au fost sesizati despre faptul ca în interiorul localitatii Capu Codrului pe D.N. 2 E a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unor persoane care au parasit autoturismul.

Politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat ca autoturismul marca „BMW”, în timp ce circula pe D.N. 2 E, a fost scapat de sub control într-o curba la stânga si a parasit carosabilul, distrugând o portiune de circa 15 metri din gardul împrejmuitor al locuintei lui R. OVIDIU din localitate, dupa care s-a oprit într-un stâlp de la reteaua electrica, pe care l-a fisurat. Dupa eveniment, persoanele din autoturism au plecat de la fata locului.

În apropiere, politistii l-au gasit N. STEFAN, de 22 ani din localitate, care era în stare avansata de ebrietate si acuza dureri, fiind transportat la spitalul din orasul Gura Humorului, unde a primit îngrijiri medicale si s-a stabilit ca necesita pentru vindecare circa 5 – 7 zile îngrijiri medicale. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât este posibil ca el sa fie cel care a condus autoturismul în momentul producerii evenimentului.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea persoanei care a condus autoturismul în momentul producerii accidentului si a tuturor împrejurarilor producerii  acestuia. 


Intră acum și în grupul de