Handbal : Steluta Luca rateaza Olimpiada


Intră acum și în grupul de

Liderul echipei nationale de handbal feminin a României, Steluta Luca, nu va participa la Jocurile Olimpice de la Beijing din cauza unor probleme medicale la spate.

Steluta Luca a venit la mine si mi-a zis ca o doare spatele si nu poate merge la Olimpiada. A facut si o scrisoare prin care anunta ca, din cauze medicale, renunta la faca deplasarea la Beijing. Îmi pare rau pentru ea, dar asta este situatia, pot merge doar 14 jucatoare si toate trebuie sa fie apte din punct de vedere medical. Fetele vor alege alt lider. În schimb, ma bucur ca Bese si Maier s-au refacut si pot merge la Olimpiada”, a declarat selectionerul Gheorghe Tadici.

Nationala feminina a României s-a reunit duminica la Râmnicu Vâlcea, de unde a plecat spre Moeciu. Dupa forfait-ul Stelutei Luca, Gheorghe Tadici a luat la Moeciu 17 jucatoare, din care, pâna la 12 iulie, le va alege pe cele 14 care vor face deplasarea la Beijing.

Steluta Luca fusese desemnata de COSR port-drapelul delegatiei României la JO de la Beijing. În conditiile în care ea nu va mai putea participa, COSR trebuie sa desemneze un alt sportiv care sa poarte drapelul tarii la festivitatea de deschidere a Olimpiadei, programata pe 8 august.


Intră acum și în grupul de