FC Cetatea : Halip a parasit echipa


Intră acum și în grupul de

Ovidiu Halip s-a despartit luni de Cetatea dupa un an si jumatate în care a evoluat la gruparea de pe „Areni” sub forma de împrumut de la Juventus Falticeni.

Fundasul sucevean a strâns în tot acest timp 24 de partide oficiale în tricoul „galben-albastrilor”, el fiind în turul sezonului trecut una dintre piesele de baza ale formatiei antrenate de Marian Pana. Fotbalistul a trecut printr-o perioada mai dificila în aceasta primavara, când a fost tinut aproape doua luni departe de gazon din pricina unei operatii de sinuzita.

Desi a revenit la antrenamente odata cu reunirea echipei, Halip nu a evoluat nici macar un minut în cele doua partide amicale pe care Cetatea le-a sustinut la sfârsit saptamânii trecute, antrenorul Marian Pana dorind sa evite orice pericol de accidentare al jucatorului.

„Clubul nostru a primit o înstiintare din partea celor de la Juventus Falticeni, prin care Ovidiu Halip este asteptat la reunirea echipei din 7 iunie. Noi am avut o datorie morala fata de jucator, deoarece si-a facut datoria în perioada petrecuta la Cetatea, astfel ca l-am primit în ultima saptamâna la antrenamentele echipei”, a precizat presedintele gruparii de pe „Areni”, Dumitru Moldovan.

Halip ar putea face rocada în aceasta vara cu fundasul Claudiu Streinu, revenit pe „Areni” dupa un împrumut de sase luni la echipa de pe malul Somuzului.


Intră acum și în grupul de