Nechifor speră că CNAIR nu se va opri în reabilitarea DN 17 B la Crucea doar după 4 km din cei 10 km propuși: Sper să continue finanțarea și să nu ia o decizie proastă și jenantă la intervenția unui „Chimir Sen”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, și-a exprimat, marți seara, speranța că reabilitarea DN 17 B în localitatea Crucea va fi realizată pe toți cei 10 kilometri propuși și nu se va încheia după ce au fost reabilitați doar patru kilometri.

 

Într-o postare pe pagina sa de socializare el a scris că speră ca miercuri directorul regional al CNAIR nu va lua o decizie proastă şi jenantă în acelaşi timp.

„Mai precis sper că va continuă finanţarea pentru reabilitarea DN17 B pe intravilanul localităţii Crucea, unde au făcut deja vreo 4 km şi unde mai au vreo 6 km ca să facă, cât de cât, practicabil acest drum naţional”,  a precizat Nechifor.

El a spus că nu și-ar dori să ia la puricat investiţiile de pe naţionale făcute anul acesta în județ despre care unii „gen Chimir Sen” băteau praful de pe tobă că s-ar fi făcut la intervenţia lor.

În aceeași postare, deputatul PSD, fost președinte al CJ Suceava, îi transmite vicepreședintelui CJ Suceava, Viorel Seredenciuc, să își asume bărbătește că în 14 luni nu a reușit să finalizeze un procent din proiectul privind sistemul de management integrat al deşeurilor, după ce acesta a lăsat să se înțeleagă că ar exista probleme în implementare lăsate de fosta conducere a CJ Suceava.

Mai mult, Nechifor i-a transmis lui Seredenciuc că primarii nemulţumiţi la care se referă și cei care nu și-a achitat niciodată contribuția la acest proiect subliniind că majoritatea primarilor aflați în astfel de situații sunt liberali.

 


Intră acum și în grupul de