Primarul Ion Lungu anunță o ofensivă de promovare a orașului cu temele Suceava-oraș verde și Suceava-destinație europeană de excelență


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a anunțat, miercuri, că va începe o ofensivă de promovare a orașului cu temele Suceava-oraș verde (green city) și Suceava-destinație europeană de excelență, urmând să fie amplasate și panouri în oraș, dar și că va participa cu aceste două teme la Gala de excelență a Asociației Municipiilor din România.

 

„Vom face o ofensivă de promovare a orașului în perioda următoare pe două teme. În primul rând, Suceava-green city, unde discutăm de autovehicule electrice, biciclete electrice, iluminat public cu led, energie termică cu biomasă și transport public electric.  Vom încerca să promovăm și Suceava-destinație europeană de excelență”, a spus Lungu.

El a arătat că se lucrează la totemuri luminoase de dimensiuni mari care să fie amplasate la punctele de intrare importante din oraș de pe drumul european E 85, DN 17 și la DN 29 , dar și în fața Primăriei Suceava.

„Vreau să putem promova cât mai bine orașul”, a spus primarul.

El a mai anunțat că municipiul va participa cu aceste două proiecte, Suceava-oraș verde și Suceva-destinație europeană de excelență, la o gală de excelență a Asociației Municipiilor din România din luna noiembrie.

Ion Lungu consideră că cele două proiecte sunt atuuri ale municipiului.


Intră acum și în grupul de