Nereguli la firmele ce modernizeaza DN 17


Intră acum și în grupul de

În urma verificarilor efectuate la firmele care executa lucrarile de modernizare a DN 17 de la Suceava la limita cu judetul Bistrita Nasaud au fost constatate mai multe nereguli si nerespectari ale legislatiei, a anuntat într-o conferinta de presa prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu. În seria de nereguli expusa de prefectul Baisanu se regaseste faptul ca firmele respective „nu lucreaza întotdeauna cu acte în regula”,  facând referire la unele autovehicule înmatriculate în Grecia, care sunt folosite la lucrari, nu respecta legislatia în domeniul protectiei mediului si, de asemenea, au angajati „cu sau fara carte de munca”.

Colegiul Prefectural Suceava a dezbatut vineri, timp de peste cinci ore, situatia legata de întârzierile la modernizarea DN 17, care face legatura prin nord între Moldova si Ardeal, prefectul de Suceava exprimându-si scepticismul în ceea ce priveste finalizarea acestor lucrari în acest an.  

Prefectul Baisanu întocmeste un raport ce va fi prezentat ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, în urma caruia se asteapta luarea masurilor de rigoare. Alexandru Baisanu nu considera firesc ca firme importante din Europa care au câstigat licitatii în judetul Suceava sa nu-si faca datoria, sa nu se încadreze în termenii legali si sa nu respecte legislatia în vigoare.

 


Intră acum și în grupul de