Fotbal : Goian si Lobont ar putea pleca pe 9.000.000 de euro


Intră acum și în grupul de

Liga lui Mitica se desparte încet, încet de vedetele sale. Dupa plecarea lui Nicolae Dica la Catania, se pregatesc sa spuna adio campionatului intern Bogdan Lobont si Dorin Goian, doi dintre titularii de drept ai echipei nationale.

Cum era de asteptat, turneul final al Campionatului European din Austria si Elvetia i-a readus în atentia marilor cluburi europene pe cei mai bine cotati jucatori din Liga I. Stelistul Nicolae Dica a ajuns deja în Serie A, la Catania, sub conducerea fostului sau antrenor Walter Zenga. Aproape sigur vor pleca Dorin Goian, dorit insistent de Dinamo Kiev, si dinamovistul Bogdan Lobont, de care se intereseaza AC Milan.

Cum plecarile par iminente, singura necunoscuta în aceste ecuatii este suma de transfer. Din câte se pare, ros-albastrii ar urma sa primeasca pentru Goian doar patru milioane de euro din partea ucrainienilor, mult sub suma facuta publica de patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, în timp alb-rosii spera sa obtina cinci milioane de euro pentru trecerea lui Lobont din curtea „diavolilor” milanezi.


Intră acum și în grupul de