FC Cetatea : Marian Pana ii acorda o ultima sansa lui Galearschi


Intră acum și în grupul de

Desi initial a anuntat ca renunta la toti cei cinci jucatori veniti în probe la Cetatea Suceava (Renato, Tiago, Galearschi, Tugutki si Casian), antrenorul Marian  Pana s-a decis sa-i acorde o ultima sansa mijlocasului din Republica Moldova.

Tehnicianul Cetatii considera ca „singurele atuuri ale lui Galearschi sunt tineretea si viteza” iar acesta ar putea creste în valoare.

Adus la Suceava de impresarul Iurie Friniuc înca de la meciul demonstrativ dintre actuala echipa a Cetatii si fostele glorii ale fotbalului sucevean, neoficial, Galearschi a îmbracat deja de trei ori tricoul galben-albastrilor. 

Urmatoarele meciuri de verificare vor fi decisive atât în privinta pastrarii fotbalistului moldovean cât si a celorlalti jucatori veniti în probe la Cetatea Suceava. „Pâna la finalul saptamânii ma voi hotarî asupra achizitionarii jucatorilor veniti pâna acum. Pe Mircea Negru l-as dori la echipa dar el este sub contract cu CFR Timisoara si ramâne de vazut care sunt sansele lui de a ajunge la Suceava”, a declarat Marian Pana.


Intră acum și în grupul de