Accident pe DN 17, în apropiere de „Zidul morţii”, după ce un șofer s-a angajat într-o depășire neregulamentară. Două persoane au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite într-un accident ce a avut loc vineri, pe DN 17, în apropiere de „Zidul morţii”, după ce un șofer s-a angajat într-o depășire neregulamentară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul de poliţie Ionuţ Epureanu, accidentul a avut loc la ora 11, după ce un tânăr de 22 de ani, din Gura Humorului, aflat la volanul unui   autoturism marca Ford, având direcţia de deplasare dinspre Gura Humorului spre Suceava, s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depăşire deşi autoturismul din faţa sa a iniţiat o asemenea manevră.

Astfel, din cauză că tânărul șofer nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul marca Volkswagen, condus de un bărbat de 37 de ani, din Capu Codrului care a părăsit partea carosabilă prin partea stângă şi s-a răsturnat.

În urma impactului, doi pasageri din mașina condusă de bărbatul de 37 de ani, o femeie de 35 de ani și un bărbat de 73 de ani, au fost răniți, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Ionuţ Epureanu.

El a mai arătat că polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La locul accidentului au mai intervenit modulul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Suceava, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

 


Intră acum și în grupul de