Iulius Mall cedeaza un spatiu pentru Serviciul de Inmatriculari Auto Suceava


Intră acum și în grupul de

Daca Ministerul Internelor si Reformei Administrative nu va avea la dispozitie fondurile necesare pentru achizitionarea unui sediu necesar Serviciului Înmatriculari Auto si Eliberare Permise Suceava, Prefectura Suceava ar putea realiza o colaborare cu Iulius Mall, care va pune la dispozitie, gratuit, un spatiu corespunzator în mall-ul ce se va inaugura în toamna acestui an în municipiu. Prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat joi, ca a discutat aceasta varianta cu proprietarul Iulius Mall, Iulian Dascalu, si a precizat ca Guvernul nu va plati nici o taxa si nici impozite pentru folosirea acestui spatiu, care va avea la dispozitie si o parcare.

Prefectul Baisanu a salutat initiativa sectorului privat de a sprijini administratia publica locala în identificarea de solutii la problemele oamenilor din judet.  

Prefectul de Suceava a discutat în urma cu o saptamâna cu ministrul de Interne, Cristian David, despre necesitatea achizitionarii unui sediu corespunzator pentru Serviciul de înmatriculari auto si eliberari permise, în momentul de fata acesta functionând în doua foste garaje, desi adresabilitatea este de aproximativ 850 de cetateni pe zi.  

 


Intră acum și în grupul de