O femeie din București și un bărbat din Șcheia, răniți după ce două mașini s-au ciocnit la Vama


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 67 de ani din municipiul București și un bărbat în vârstă de 29 de ani din Șcheia au fost răniți după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit pe raza comunei sucevene Vama.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, în jurul orei 16.30,  în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza comunei Vama, ajuns în intersecția cu strada Molidului, un bărbat de 65 de ani, din municipiul București, s-a angajat în efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers spre stânga, fără să se asigure corespunzător și fără să acorde prioritate de trecere, moment în care, a intrat în coliziune cu  autoturismul condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava.

”În urma impactului, a rezultat rănirea unei femei de 67 de ani din municipiul București, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani şi vătămarea ușoară a unui bărbat de 29 de ani, din comuna Șcheia, pasager în autoturismul care circula regulamentar și care, a refuzat deplasarea la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, informează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de