Parlamentarii suceveni se dueleaza in replici savuroase


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu-Capra, l-a acuzat vineri pe fostul sau coleg de partid, Dumitru Pardau, de faptul ca nu face altceva decât sa se „ascunda sub poala sefului sau de partid”, Gheorghe Flutur si spune doar ce acesta din urma îi dicteaza. „Vad ca un anume coleg de-al meu se da mare zmeu în judet sub poala sefului sau de partid care a câstigat prin minciuna presedintia Consiliului Judetean”, a spus Sandu-Capra într-o conferinta de presa. Acesta sustine ca deputatul Pardau a avut de trecut „o perioada de penitenta ca urmare  a semiesecului înregistrat de PD-L în zona Dornelor, zona de care a raspuns direct parlamentarul democrat-liberal” si ca nu face altceva decât sa-i intre pe sub piele sefului sau de partid cu atacuri la adresa celor care au curajul sa-l traga la raspundere pentru ceea ce face si ce spune.

„Vreau sa-i spun distinsului meu coleg ca daca el sustine ca eu sunt deputatul exotic, atunci el este cu siguranta deputatul comic, pentru ca spune numai comicarii”, a mai spus Sandu-Capra, care a tinut sa-i reaminteasca lui Dumitru Pardau ca în campania electorala pentru câstigarea Consiliului Judetean, a spus ca CJ lucreaza cu „conturi secrete”. „O comicarie mai mare ca asta nu am auzit demult. Îi sugerez domnului Pardau sa se adune si sa-si ia în serios munca de parlamentar, nu de alta, dar poate lasa si el ceva în urma pentru suceveni”, a conchis deputatul PNL de Suceava.

În urma cu o saptamâna, Dumitru Pardau (PD-L) i-a atras atentia colegului sau din PNL ca nu poate fi „nici macar umbra lui Flutur prin judetul Suceava”, dupa ce acesta din urma anuntase ca va monitoriza foarte atent activitatea lui Gheorghe Flutur la presedintia CJ Suceava.

În replica, deputatul Sandu-Capra nu a avut decât o singura remarca: „oricum, pentru mine, domnul Pardau ramâne cavalerul tristei figuri!”.

 


Intră acum și în grupul de