Un hot „calificat” din Moldova Sulita a recidivat


Intră acum și în grupul de

Eliberat de doua luni din penitenciar dupa o pedeapsa de încarcerare pentru furt calificat, un barbat din Moldova Sulita a revenit la vechile obiceiuri. Potrivit IPJ Suceava, joi, R. GHEORGHE din comuna Moldova Sulita a sesizat faptul ca în noaptea de 02/03.07.a.c., persoane necunoscute au patruns în locuinta sa, de unde au sustras bijuterii si bunuri în valoare de 1.100 lei.

Politistii l-au identificat pe autor ca fiind D. I., în vârsta de 44 ani din localitate, cu antecedente penale, eliberat din penitenciar la 30.04.2008, unde a executat o pedeapsa cu închisoarea pentru furt calificat.

Din cercetari s-a mai stabilit ca cel în cauza, în aceeasi noapte, prin fortarea usii de acces, a patruns în atelierul lui B. VASILE din localitate, de unde a sustras o drujba marca „Husgvarna”, în valoare de circa 1.000 lei, iar în noaptea de 27/28.06.a.c., în acelasi mod a patruns în locuinta localnicei R. MARIA, de unde a sustras bunuri în valoare de 3.000 lei si suma de 1.000 lei.

Din prejudiciul cauzat de cele trei furturi s-a reusit recuperarea de bunuri în valoare de 2.100 lei.

Barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta  de retinere si în 04.07.2008 a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.


Intră acum și în grupul de