Politistii au pus mana pe criminalul de la Burdujeni


Intră acum și în grupul de

O actiune coordonata de ofiteri de politie din cadrul IPJ Suceava, în care au fost angrenate forte din cadrul IPJ Suceava, SIPI Suceava, DGIPI Bucuresti si IPJ Botosani s-a soldat sâmbata cu prinderea principalului suspect în cazul uciderii, în urma cu o saptamâna, a tinerei de 18 ani, a carui trup a fost gasit pe dealul dintre Suceava si Plopeni. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata, pe raza judetului Botosani a fost prins Brînza Maricel, din comuna Hanesti judetul Botosani, urmarit national, autor a mai multor fapte penale comise pe raza judetelor Suceava si Botosani, care totodata este si suspectul principal în cazul omorului asupra Danielei Bucevschi, din Patrauti.

Tânara a fost omorâta cu o cruzime iesita din comun, fiind violata, supusa la perversiuni sexuale si snopita în bataie înainte de a-si da ultima suflare.

Duminica trecuta, politistii au fost sesizati prin 112 despre faptul ca pe dealul unde se construieste cartierul Tineretii, la iesirea din cartierul Burdujeni înspre Plopeni, a fost gasit un cadavru cu identitate necunoscuta.

La aproximativ 20-25 metri de ultima casa aflata în constructie, într-un loc plin de maracini, oamenii legii au gasit corpul neînsufletit al unei tinere, cu vârsta cuprinsa între 16 si 18 ani, care avea mâinile si gâtul legate cu un snur de culoare neagra.

Cadavrul prezenta urme vizibile de violenta, având fata tumefiata si plina de leziuni. Tânara era goala de la brâu în jos, fiind îmbracata doar cu un hanorac fara mâneci, cu gluga, de culoare rosie, cu o dunga neagra la cusatura.

Principalul suspect al oribilei crime de la Burdujeni, banuit si de comiterea altor trei violuri pe raza judetelor Suceava, Botosani si Bistrita Nasaud, Maricel Brânza, în vârsta de 23 de ani, din comuna botosaneana Hanesti, a fost gazduit aproape doua luni la o stâna aflata la chiar câteva sute de metri de locul în care, duminica trecuta, a fost descoperit cadavrul tinerei în vârsta de 18 ani. 


Intră acum și în grupul de