Un tir scăpat de sub control a lovit două autoturisme la Milișăuți. Un bătrân din Rădăuți a ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 76 de ani din municipiul Rădăuți a fost rănit, după ce un tir scăpat de sub control a lovit mașina pe care acesta o conducea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, marți, în jurul orei 08:08, un bărbat de 34 de ani din comuna Faraoani, județul Bacău, conducea autotrenul marca DAF tractând semiremorca D SREMA, pe DN2H din localitatea Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre municipiul Rădăuți către municipiul Suceava.

”Când a ajuns la km 5+100m, într-o curbă spre stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed, a intrat în derapaj cu remorca, a pătruns pe contrasens, acroșând lateral autoturismul marca Ford condus din sens opus de către un bărbat de 42 de ani, din orașul Liteni, județul Suceava, după care cu partea din față a remorcii a acroșat frontal autoturismul VW Golf, condus, de asemenea din sens opus, de către un bărbat, de 76 de ani, din municipiul Rădăuți, județul Suceava.

În urma impactului, conducătorul autoturismului VW Golf  a suferit leziuni fiind transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Suceava”, a declarat Epureanu.

Conducătorii auto ai autotrenului și autoturismului marca Ford au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto al autoturismului marca VW Golf va fi testat și i se vor recolta probe biologice de sânge la Spitalul Județean Suceava.

 

 

FOTO: ISU Suceava

”Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto al autotrenului care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed și curbă spre stânga.

S-a intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava.


Intră acum și în grupul de