PD-L Suceava si-a organizat activitatea in mod spartan


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalii suceveni au decis ca este momentul sa se reorganizeze, chiar daca PD-L Suceava a repurtat o victorie zdrobitoare la alegerile locale din acest an. Scopul lor declarat este de a demonstra si la alegerile parlamentare programate a avea loc în toamna acestui an ca au oameni valorosi pe care sa-i trimita în Parlamentul României.  Democrat-liberalii si-au mobilizat toti alesii locali (primari, viceprimari, consilieri locali si judeteni) si drept cuvânt de ordine este „treaba în mod exemplar în interesul comunitatii”. Din punctul de vedere al conducerii judetene a PD-L, doar astfel exista sansa ca oamenii sa aleaga reprezentantii partidului si mai departe.  „Functiile obtinute de oamenii nostri la alegerile locale din iunie începând cu cele din administratia judeteana si terminând cu cele din administratiile locale ne obliga foarte mult în perspectiva alegerilor generale din toamna” , a declarat secretarul general-adjunct al organizatiei judetene a PD-L, consilierul judetean Ioan Balan.  

Acesta a tinut sa remarce faptul ca la nivelul biroului judetean de conducere s-a organizat activitatea astfel încât fiecare ales local sa fie responsabilizat si determinat sa-si duca la îndeplinire sarcinile administrative si politice. „Daca ar fi sa fac o comparatie, as putea spune ca am organizat activitatea în mod spartan”, a precizat Ioan Balan, care în momentul de fata este presedinte al Comisiei de buget finante din Consiliul Judetean Suceava.

Acesta a mai spus ca fiecare din cei 18 consilieri judeteni ai partidului a primit ca sarcina sa se preocupe de un anumit numar de localitati, sa sprijine autoritatile administratiei publice locale în activitatea lor si sa asigure asistenta necesara acolo unde este nevoie. „Consilierii nostri judeteni vor participa la sedintele deliberativelor locale pentru a impulsiona alesii sa-si faca treaba si pe primari sa puna în practica proiectele cu care au câstigat alegerile. De asemenea, ei vor prelua problemele cu care se confrunta comunitatile pe care le vor aduce în plenul Consiliului Judetean, acolo unde vom gasi solutiile pentru rezolvarea lor. Sunt multe localitati care au fost neglijate de primarii PSD ce s-au aflat în fruntea lor în mandatele trecute si acum trebuie ajutate”, a conchis Ioan Balan. 


Intră acum și în grupul de