Strada Universitatii, emblematica pentru administratia Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Liderul consilierilor locali PSD din cadrul Consiliului Local Suceava, Virginel Iordache, a criticat luni, în termeni foarte duri, modul în care executivul local sucevean a „abandonat” strada Universitatii din municipiul resedinta de judet, strada pe care îsi au sediul Universitatea „Stefan cel Mare” si hipermarketul KAUFLAND. „Strada arata ca o enclava de tip Kosovo, unde sucevenii îsi rup masinile în doua”, a spus Iordache, adaugând ca singurul cuvânt ce poate defini modul cum arata strada este JALNIC.

„Din câte stiu eu, strada trebuia sa fie refacuta pe banii firmei Kaufland, asa cum se stipuleaza în contractul încheiat în 5 iunie 2006 cu Primaria Suceava”, a explicat Virginel Iordache. Acesta a mai spus ca firma KAUFLAND nu a facut nimic în sensul modernizarii strazii, în afara de a face posibil accesul în hipermarket pentru clientii proprii.

„Pot afirma fara nici un fel de problema ca delasarea, incompetenta, indiferenta, au facut ca lucrurile sa ajunga aici”, a mai spus liderul consilierilor PSD din CL. Din punctul sau de vedere, strada Universitatii este emblematica pentru modul cum întelege primarul Ion Lungu sa gestioneze problemele municipiului resedinta de judet.

 


Intră acum și în grupul de