FOTO-Pompierii suceveni au intervenit trei ore pentru stingerea incendiului din Piața Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit, vineri dimineața, timp de trei ore pentru stingerea incendiului din Piața Burdujeni.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunțat la ora 2:46 și a fost lichidat după aproape trei ore, la 5:20.

Astfel, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la piaţa agroalimentară din cartierul sucevean Burdujeni.

La sosirea echipajelor, ardeau mai multe tarabe şi acoperişul unui bar, cu pericol de propagare la construcţiile învecinate.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, care a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor. Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru tratament de specialitate.

În incendiu au ars 19 tarabe şi bunuri din interiorul acestora, respectiv ambalaje, legume şi fructe.

Totodată, a mai ars structura din lemn de la acoperişul barului, pe 110 mp, şi de la o cizmărie, pe 3 mp și s-au degradat alte 5 tarabe şi bunuri materiale ale barului (tâmplărie din PVC, uşi metalice şi bunuri din interior), precum şi structura din lemn de la acoperişul cizmăriei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o lumânare tip candelă, lăsată aprinsă şi nesupravegheată, arată sursa citată.

În urma intervenției pompierilor militari a fost salvat barul, cizmăria şi restul construcţiilor învecinate.


Intră acum și în grupul de