Batrana accidentata grav la Roscani de un tanar fara permis


Intră acum și în grupul de

O batrâna din satul sucevean Roscani a ajuns în stare grava la spital dupa ce a fost lovita de masina unui tânar din sat, ce conducea fara permis. Politistii suceveni spun ca luni, în jurul orei 14.00, pe un drum comunal (DC) neclasificat din localitatea Roscani orasul Liteni, C. MARIUS, în vârsta de 28 ani, din localitate, fara permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul marca „Citroen”, neînmatriculat în circulatie, datorita vitezei excesive a pierdut controlul asupra directiei de mers si a accidentat grav pe M. MARGARETA de 73 ani si usor pe minora B. D. de 8 ani, ambele localnice, care se deplasau în aceeasi directie de mers pe partea stânga a drumului.

Batrâna a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava, fiind diagnosticata cu „traumatism membru inferior stâng, membru inferior drept , obs. Amputatie antebrat drept, echimoza coapsa stânga”.

Conducatorul auto nu purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de