Acasă Actualitate Două case și un atelier de tâmplărie din Fălticeni afectate de un...

Două case și un atelier de tâmplărie din Fălticeni afectate de un incendiu provocat de un trăsnet


Intră acum și în grupul de

Două locuințe și un atelier de tâmplărie din Fălticeni au fost afectate de un incendiu provocat de un trăsnet, iar pompierii au acționat aproape șase ore pentru stingerea focului.

Un trăsnet a lovit un atelier de tâmplărie miercuri la ora 23:05, iar pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni împreună cu Detaşamentul de Pompieri Suceava şi Garda de Intervenţie Solca cu şapte autospeciale.

La sosirea pompierilor, incediul cuprinsese acoperişul unei clădiri de locuit, atelierul de tâmplărie, anexe  acoperişul unei locuinţe învecinate, existând pericolul de propagare la casele învecinate.



Incendiul a fost lichidat la după o intervenție de aproape șase ore.

În incendiu au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 65 mp, anexele acesteia pe o suprafaţă de 20 mp şi atelierul de tâplărie pe o suprafaţă de 180 mp. La locuinţa învecinată au ars acoperişul pe o suprafaţă de 120 mp, mobilier şi textile.  S-au degradat pereţii portanţi şi bunuri casnice din clădiri.

ISU Suceava menționează că nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţele şi două gospodării învecinate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version