Bătrână accidentată pe trotuar, în municipiul Suceava, de o autoutilitară al cărei șofer și-a văzut mai departe de drum


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din comuna Ipoteşti s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat o femeie de 76 de ani care se deplasa pe trotuar, pe strada Leca Morariu din municipiul Suceava.

Porivit Poliției Județene, joi, în jurul orei 12, polițiștii suceveni au fost sesizați de o localnică de 76 de ani care a fost victima unui accident rutier ce a avut loc pe strada Leca Morariu în cursul dimineții de miercuri.

Polițiștii au precizat că bătrâna se afla pe trotuarul din zona unui magazin situat pe strada Leca Morariu din municipiul Suceava când a fost acroşată de o autoutilitară care efectua manevra de mers înapoi, iar după accident șoferul a părăsit locul faptei.

Bătrâna a fost transportată la spital, joi, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma verificărilor, conducătorul autoutilitarei implicate în evenimentul rutier a fost identificat ca fiind un tânăr de 22 de ani din comuna Ipoteşti”, arată sursa citată.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.


Intră acum și în grupul de