Accident provocat la Verești de o botoșăneancă care a apăsat din greșeală pedala de accelerație a unei mașini


Intră acum și în grupul de

O femeie de 30 de ani, din județul Botoșani, fără permis de conducere, a provocat un accident duminică dimineață, la Verești, după ce a apăsat din greșeală pedala de accelerație a unei mașini staţionate, dar cu motorul pornit.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 11.20, în timp ce se afla la volanul unui autoturism staţionat, dar cu motorul pornit, pe un spaţiu verde din incinta Pieţei Agricole Vereşti, din cauze necunoscute, o femeie de 30 de ani din județul Botoşani, ce nu posedă permis de conducere, a introdus maneta de viteze în treapta întâi, s-a speriat şi a apăsat pedala de acceleraţie.

Astfel, după ce a parcurs câţiva metri, șoferița a acroşat și accidentat ușor o femeie de 47 de ani, tot din județul Botoşani, aflată în faţa unei tarabe din incinta pieţei, după care s-a izbit cu mașina de un zid din beton.

Polițiștii au constatat faptul că femeia de 30 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Cele două femei au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Femeia de 30 de ani s-a ales cu dosar  penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală  din culpă”  și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de