VIDEO Incendiu la o gospodărie din Reuseni din cauza unui conductor electric defect


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit marți seară la o gospodărie din satul Reuseni, comuna Udeşti, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător sau deteriorat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, la fața locului militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Udeşti, au intervenit cu trei autospeciale.

”La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit şi al bucătăriei de vară, corp comun, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie”, a declarat Găleată, arătând că incendiul a fost lichidat în două ore de la izbucnire.

În incendiu a ars acoperişul clădirii, construit din lemn, cu învelitoare din două rânduri de tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. S-au degradat finisaje interioare din locuinţă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător sau deteriorat, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

El a mai adăugat că din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţa proprietarului.

Incendiu în localitatea Reuseni

Incendiu în localitatea Reuseni26.09.2017, ora anunțării la 112 – 19:10 Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Udeşti, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din satul Reuseni, comuna Udeşti.La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit şi al bucătăriei de vară, corp comun, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie.Incendiul a fost lichidat la ora 21:00.A ars acoperişul clădirii, construit din lemn, cu învelitoare din două rânduri de tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. S-au degradat finisaje interioare din locuinţă.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător sau deteriorat.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţa proprietarului.

Posted by ISU „Bucovina" Suceava on Mittwoch, 27. September 2017


Intră acum și în grupul de