Politistii spun ca „a dat cu capul de gratiile din interiorul autospecialei de serviciu”


Intră acum și în grupul de

Doi tineri cheflii si pusi pe scandal au fost „îmbarcati” de politisti în masina de serviciu, însa unul s-a ales cu arcada sparta dupa ce, spun politistii suceveni, a dat cu capul de gratiile din interiorul autospecialei. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orelor 04.55, C. ALEXANDRU si G. ANDREI, ambii în vârsta de 19 ani din municipiul Suceava, în timp ce se deplasau pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din localitate, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, au provocat scandal, iar când au ajuns în fata blocului aflat în constructie de lânga magazinul „ABC”, au rupt unul din panourile de avertizare, târându-l dupa ei.

Acestia au fost legitimati de o patrula de politie din cadrul Politiei Municipiului Suceava, dar întrucât aveau un comportament recalcitrant, au fost condusi în compartimentul special al autoutilitarei de serviciu, iar pe timpul deplasarii, C. ALEXANDRU, datorita faptului ca era ametit de alcool, s-a lovit la cap de gratiile ce despart compartimentul respectiv, având o usoara sângerare în zona fruntii, fiind diagnosticat la spital cu: „plaga taiata suprasprânceana dreapta”.

Potrivit IPJ Suceava, tinerii în cauza au fost sanctionati contraventional conform Legii 61/1991 si atât conducatorului autoutilitarei de politie, cât si lui C. ALEXANDRU li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de