Box : Ionut Gheorghe vrea o medalie la Beijing


Intră acum și în grupul de

Campion national la categoria 64 de kilograme, Ionut Gheorghe se declara încrezator în privinta Olimpiadei de la Beijing si anunta, mai în gluma mai în serios, ca va ramâne în China în conditiile în care nu va face performanta. “Ma simt foarte bine din punct de vedere fizic, mai am de lucru, în schimb, la tehnicitate. Nu ma multumesc doar cu prezenta la Olimpiada, trebuie sa sper la o medalie. Desi e greu de crezut, e normal sa îmi doresc ca acea medalie sa fie de aur. Daca nu iau medalie, emigrez, nu ma mai întorc în tara!”, a declarat Ionut Gheorghe.
Cu toate acestea, presedintele Federatiei Române de Box, Rudel Obraja, lasa de înteles ca nu are deloc încredere în reprezentantul nostru.

“Nu pot spune ca sunt multumit de evolutiile din finale ale lui Ionut Gheorghe si Georgian Popescu si, de aceea, daca ar fi sa gândesc rational, sunt rezervat în privinta Jocurilor Olimpice. Gândind cu sufletul, sper într-un rezultat bun din partea celor doi”, a spus Obreja, care a tinut sa precizeze ca va aduce un antrenor cubanez, pentru a se ocupa de pregatirea baietilor nostri.


Intră acum și în grupul de