FC Cetatea : Palimaru, Tincu si Straton se indeparteaza de Areni


Intră acum și în grupul de

Cetatea este pe punctul de a rata transferurile iesenilor Clement Palimaru, Marius Tincu si Bogdan Straton, dupa ce conducerea clubului din Copou a anuntat iminenta plecare a jucatorilor la Petrolul Ploiesti.

Decizia conducerii Politehnicii Iasi vine în contextul în care gruparea prahoveana se anunta a fi una dintre candidatele la promovare în prima seriei a ligii secunde, ploiestenii fiind dispusi sa achite si o suma de bani în schimbul împrumutului celor trei fotbalisti, un lucru de neconceput pe Areni, din pricina situatiei financiare existente.

„Noi am ajuns la o întelegere preliminara cu jucatorii, care s-au aratat dispusi sa vina la Cetatea, dar nu ne permitem sa platim pentru împrumutul lor. Palimaru, Tincu si Straton puteau aduce un plus de valoare în cadrul lotului, dar în conditiile actuale, trebuie sa ne orientam spre alti jucatori”, a recunoscut presedintele gruparii sucevene, Dumitru Moldovan.

Palimaru este o cunostinta mai veche pentru publicul de pe Areni, atacantul iesean fiind împrumutat la Cetatea în sezonul 2005-2006, perioada în care a bifat 16 partide si 8 goluri în tricoul „galben-albastrilor”.
Cetatea, în haine noi
 

Trupa antrenata de Marian Pana va debuta într-un echipament nou de joc în viitorul sezon al ligii secunde. „Am intrat deja în posesia echipamentului de joc si al celui de antrenament, care au ajuns în cantonamentul echipei de la Vatra Dornei. Urmatoarea rata din contractul cu firma de vestimentatie sportiva va fi destinata achizitionarii echipamentul de iarna”, a declarat presedintele clubului Dumitru Moldovan, care a mentionat ca noile tricouri, galben-albastre, urmeaza sa fie personalizate la Suceava.

 


Intră acum și în grupul de