Urmărit de polițiști, un tânăr fără permis a intrat cu mașina într-un gard, la Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, ce nu posedă permis de conducere, a intrat cu mașina într-un gard, la Rădăuți, încercând să scape de polițiști.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri seara, în intervalul orar 20.00-00.00, pe raza municipiului Rădăuți, a orașelor Cajvana, Milișăuți, Solca și Vicovu de Sus și a comunelor arondate, a fost organizată o acţiune pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

„În cadrul acţiunii, au fost constatate nouă infracțiuni la regimul rutier, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.830 lei. De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere, s-au retras cinci certificate de înmatriculare retrase şi au fost  ridicate trei seturi de plăcuțe de înmatriculare”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a precizat că în cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, fără permis, care nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire efectuat de polițiștii aflați pe str. 1 Mai din municipiul Rădăuţi.

Astfel, polițiștii au trecut în urmărirea mașinii, până pe raza comunei Frătăuţii Noi, unde, într-o curbă, pe fondul vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit într-un gard din afara părții carosabile. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

 


Intră acum și în grupul de