Liviu Dragnea, după ce a aflat că Primăria Suceava a conservat lucrările la termoficare pentru că nu au venit banii de la Guvern: A oprit lucrările Primăria din cauza Guvernului? Am mai pățit asta prin alte orașe și după aia se dovedea că nu ăsta e adevărul


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, la Sucevița, după ce a aflat că Primăria Suceava a sistat și conservat lucrările la rețeaua de termoficare din cauză că nu a primit cei 7 milioane de lei alocați prin Hotărâre de Guvern că a mai auzit că lucrări au fost blocate din cauza Guvernului și pe urmă s-a dovedit că nu este adevărat.

Premierul Mihai Tudose a spus în conferința de presă că se va interesa de ce nu au fost transferate sumele și va transmite un răspuns.

„A oprit lucrările Primăria din cauza Guvernului? Am mai pățit asta prin alte orașe și după aia se dovedea că nu ăsta e adevărul”, a adăugat Liviu Dragnea.

El a făcut și o referire la o anumită situație de care s-au plâns primarii suceveni ai PSD privind blocarea unor investiții la apă și canal de Consiliul Județean Suceava.

„Ce nu am înțeles eu, este că pe POIM, în finanțare au intrat foarte puține din primăriile PSD. Sunt primari care vorbesc de canalizare și alimentare cu apă și am întrebat și noi de ce nu sunt acolo, pe fonduri europene și au spus că nu i-a primit Consiliul Județean. Asta chiar o să verificăm dacă e adevărat”, a spus Liviu Dragnea.

 


Intră acum și în grupul de