O autospecială de poliție aflată în misiune a intrat într-o mașină condusă de o femeie care a schimbat direcția de mers și nu a acordat prioritate, la Marginea. Doi polițiști și o fetiță de șase ani au fost răniți


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă la prânz în comuna suceveană Marginea. O autospecială de poliție aflată în misiune a intrat într-o mașină condusă de o femeie care a schimbat direcția de mers și nu a acordat prioritate.

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă, în jurul orei 12, în timp ce se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune pentru a interveni la un incendiu din comuna Sucevița, semnalat prin 112, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea s-a angajat în depășirea unei coloane de autoturisme, moment în care, a fost surprins de apariția în fața sa a autoturismului condus de o femeie de 36 de ani, din comuna Marginea, care a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga, fără să se asigure, pentru a pătrunde pe DC „La Vasilovschi”, neacordând prioritate de trecere autospecialei de poliție, aflate în misiune.

Astfel, în urma impactului, autoturismul condus de femeia de 36 de ani a părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț, iar autospeciala de poliție a acroșat un pod de beton.

„Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor doi polițiști din autospecială, un tânăr de 25 de ani din municipiul Rădăuți și unul de 31 de ani din municipiul Suceava, precum a unei minore de 6 ani, din comuna Marginea, pasageră în autoturismul vinovat de producerea evenimentului”, a precizat IPJ Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

 

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de